måndag 28 oktober 2013

Extrem


301/365

63: Extrem


Reklam som jag fotade för två (2!) veckor sedan. Extremt tidigt?


9 kommentarer:

 1. du, detta är en av de orsaker som gör det så härligt att befinna sig låååångt från Sverige (särskilt för en veg. som jag!)

  SvaraRadera
 2. Det är så tråkigt att julhetsen börjar så här tidigt. Den 30/9 hittade jag julmust i affären. Extremt tidigt. Jag vill inte tänka på jul när sommaren precis är slut.

  SvaraRadera
 3. extremt tidigt tycker jag. och nu nyttjar ju inte jag julbord heller, så det blir lite tjatigt att se annonserna i evigheter. chokladaskar, skinka, julmust och dekorationer finns redan i affärerna, huva!
  aino

  SvaraRadera
 4. Affärena är fulla med julsaker. Jag tycker allt är liiiiite tidigt

  SvaraRadera
 5. Usch, julbord är något jag håller mig borta ifrån och jag blir nästan lite illamående bara av att titta på annonserna som dykt upp nu i dagarna. Jag har väldigt svårt att förstå lockelsen med dessa matfrosserier och varför man startar det så tidigt. Julfirande ska väl vara vid jul annars tappar det ju sin betydelse.

  SvaraRadera
 6. Vilken extremt bra lösning på detta tema!! :-))
  Tänk så tidigt man börjar med julprylar och annonser om julbord....så tröttsamt när julen väl anländer!

  SvaraRadera
 7. Jag fick skickat till mig reklam om julbord i slutet på augusti. Det var tidigt det, sen verkar affärerna börja med julen tidigare och tidigare för varje år. Men jag har redan smakat på lussebullarna i alla fall och det var säkert två veckor sen. Jag kunde ju inte låta bli för det är ju så gott, men annars tycker jag nog att det kan få vänta till i slutet av november i alla fall.

  SvaraRadera