torsdag 8 augusti 2013

Det här med internet ...

Jag är på semester - trodde jag skulle kunna ha internet som vanligt, men si, det har jag inte. Det är säkert vilsamt och bra - men jag kan ju inte kommentera hos er :'(  Så jag skriver nu från ett fik med wifi för att tala om att jag återkommer, alldeles snart - och att jag är glad för alla era kommentarer! Ni är guld :-)

6 kommentarer:

 1. Ta det lugnt och njut av semestern istället. Vi ser framemot när du kommer tillbaka igen ;-)

  SvaraRadera
 2. jodu jag har haft ett så snabbt modem tidigare här på gården i norr, men denna sommar seeeeeeeeeeeeeeeeegar det så in i norden att det tar evigheter att kommentera hos er alla så jag tar er litet sådär pö om pö när jag känner att jag kan sitta en bra stund....så det är helt lugnt...sommaren är till för att avnjutas!

  SvaraRadera
 3. Ha en riktigt underbar semester lång bort från alla måsten. Bloggarna finns kvar i höst :-) Njut. Hoppas du haft det bra här nere i "mitt" landskap.

  SvaraRadera
 4. oj, nu vet du hur jag har det i husbilen! Ha det gott! Går semestervägen till Snäcke?

  SvaraRadera
 5. Har också trott att internet skulle med till stugan men jag tror att det tog en välbehövlig semester. Seeeeegt gick det när jag försökte att använda nätet ibland. Hoppas att du har det riktigt skönt på semesterna.

  SvaraRadera